Osobní vůně Zrod Bohyně – Magnolie 20% parfém

Katalogové číslo: ARO-FIHGN

Podpořte svůj vnitřní rozkvět a transformaci přírodním parfémem s vůní Magnolie, který Vás zavede do světa jemnosti a krásy. Tajemná a okouzlující vůně Magnolie Vás zahalí do své náruče a unese na cestu plnou lásky a romantiky. Každá kapka tohoto parfému nese sílu kvetoucí Magnolie, symbolu laskavosti a jemnosti. Podpořte svou ženskost a nechte se opečovat blahodárnou vůní magnoliových květů.

520,00 

9 skladem

Hmotnost 100 g

Kamenná prodejna

Týnská ulička 6, Praha 1

Zavolejte

+420 776 688 763

Napište

obchod@kamenyprozivot.cz

Doprava zdarma

při nákupu nad 2.500 Kč

Dárek k nákupu

při nákupu nad 2.500 Kč

Popis produktu

Parfém s vůní Magnolie je podporou při vnitřní proměně a rozkvětu. Její elegance a vůně představují nový začátek a připomínají nám krásu a sílu Přírody.

Magnolie symbolizuje ženskou polaritu. Její omamná sladká vůně po ovoci a její nádherný květ přitahuje pozornost všech, protože míří přímo na emoce sídlící v Srdci.

Má zklidňující účinky na psychiku, ulevuje při stresu a přetížení. Zároveň přináší novou inspiraci, pozvedá ducha a dodává sebedůvěru ke zvládnutí složitých situací.

Jemně a nenásilně podporuje osobní růst, psychickou i fyzickou odolnost, posiluje imunitu. Je velkým pomocníkem při nedostatku inspirace, chuti tvořit či při přetížení a pracovním stresu.

Naslouchejte prostřednictvím tohoto parfému melodii Magnolie, která nejen osvěží Vaše smysly, ale také podpoří Váš nejniternější pocit radosti, klidu a bezpečí.

Tento strom je spojován s elegancí, krásou a šarmem a je považován za jedno z nejstarších kvetoucích rostlin na planetě. Jeho květy mají bohaté a rozmanité barvy a vůně, které symbolizují čistotu, laskavost a něhu.

Magnolie má bohaté kořeny v tradiční medicíně a kultuře mnoha civilizací. V Číně byla Magnolie spojována s bohatstvím a štěstím, zatímco v japonské kultuře symbolizuje krásu a sílu.

Magnolie je strom, jehož květům se říká zemní leknín (lotosový květ). Otvírá duchovní světy, narovnává vztah s Přírodou a okolím a léčí lidskou Duši.

Výzkumy ukazují, že jeho kúra má významné dezinfekční vlastnosti využívané ve staré Číně a Japonsku.

 

Pro umocnění účinku Magnolie jsem dovnitř vložila Granát. Granát je kamenem ohně, vášně, ale i Proměny a čistoty Srdce. Je dárcem životodárné energie, sexuální vitality, fantazie bez hranic, touhy poznávat dosud neznámé.

Esenciální olej z Magnolie odebírám od přátel z rodinné farmy v dalekém Kashmíru, která jej pěstuje a zpracovává. Prostředí, ve kterém se pěstuje, je ještě jedno z mála nezasažených průmyslem, a tak má i vnitřní čistotu a sílu.

 

Tento produkt vyrábíme pro naši vlastní potřebu a rádi se s Vámi o něj podělíme. Oceníme Vaši zpětnou vazbu nebo osobní příběh s produktem.

Protože tento produkt je náš domácí výrobek, uvádíme jeho užití jako dekorační předmět, protože neabsolvoval potřebné testy dle legislativy ČR. Jeho používání je na osobním rozmyšlení jednotlivce.

 

Složení: jojobový olej (LZS), esenciální olej z Magnolie, vitamin E

Množství 10 ml

Lahvička kulička roll-on

Podobné produkty

Načítám podobné produkty...
Řekli o nás

Recenze

Podívejte se i do ostatních kategorií

Vzácné Kameny (925)

Draci a Artefakty (72)

Šperky (166)

Aromaterapie (38)

Přírodní produkty (33)

Sošky, misky a doplňky (42)

Křišťálové mísy (8)

Harmonizace vody (8)

Yoni krystaly (10)

Dárkové balíčky (15)

Sleva (117)