Osobní vůně Vnitřní klid a mír – Palo Santo 20% parfém

Katalogové číslo: VKZ-FIHGN-1

Palo Santo, s jeho uklidňujícími a uzemňujícími vlastnostmi, je neocenitelným spojencem pro zachování emocionální stability. Jeho dřevité sladké aroma může podpořit uklidnění během úzkostných stavů, traumat, nebo depresí. Tento vyhledávaný olej je ceněn pro svou schopnost duchovního povznesení. Pomáhá rozvíjet inspiraci a tvořivost. Posiluje soustředění a je ideálním společníkem při Vaší meditaci. Přidejte Palo Santo do Vašeho každodenního rituálu a objevte sílu tohoto přírodního Daru pro Vaši emocionální pohodu a duchovní růst.

600,00 

Není skladem

Kamenná prodejna

Týnská ulička 6, Praha 1

Zavolejte

+420 776 688 763

Napište

obchod@kamenyprozivot.cz

Doprava zdarma

při nákupu nad 2.500 Kč

Dárek k nákupu

při nákupu nad 2.500 Kč

Popis produktu

Parfém Palo Santo Vás obalí příjemně sladkou vůní, která má uklidňující a uvolňující účinky. Má sladce kokosovou, pryskyřičnatě dřevitou vůni s jemnými tóny exotického ovoce. Dokáže navodit klid, mír a jasno.

Palo Santo je posvátný strom, který roste v Amazonii, Peru a Ekvádoru. Staří Inkové používali kouř z tohoto dřeva k očistě duše a k ochraně před negativními vlivy. Šaman nejdříve nechal prostory vykouřit a teprve poté mohl rituál začít. I dnes je Palo Santo hojně využíváno pro jeho očistné účinky.

 

Pro umocnění účinku Palo Santa jsem dovnitř vložila Granát. Granát je kamenem ohně, vášně, ale i Proměny a čistoty Srdce. Je dárcem životodárné energie, sexuální vitality, fantazie bez hranic, touhy poznávat dosud neznámé.

 

Tento produkt vyrábíme pro naši vlastní potřebu a rádi se s Vámi o něj podělíme. Oceníme Vaši zpětnou vazbu nebo osobní příběh s produktem.

Protože tento produkt je náš domácí výrobek, uvádíme jeho užití jako dekorační předmět, protože neabsolvoval potřebné testy dle legislativy ČR. Jeho používání je na osobním rozmyšlení jednotlivce.

 

Složení: jojobový olej (LZS), esenciální olej Palo Santo, vitamin E

Množství 10 ml

Kulička roll-on

 

Na našem e-shopu můžete zakoupit i přírodní ručně vyráběné vonné tyčinky se stejnými esencemi, ze kterých vyrábíme tento parfém. Nakupujte zde https://kamenyprozivot.cz/kategorie/kameny-pro-zivot/vonne-tycinky/.

Podobné produkty

Načítám podobné produkty...
Řekli o nás

Recenze

Podívejte se i do ostatních kategorií

Vzácné Kameny (933)

Draci a Artefakty (73)

Šperky (166)

Aromaterapie (38)

Přírodní produkty (33)

Sošky, misky a doplňky (46)

Křišťálové mísy (8)

Harmonizace vody (8)

Yoni krystaly (10)

Dárkové balíčky (16)

Sleva (117)